Сенат США не дозволив уряду припинити правила

Сенат США не дозволив уряду припинити правила "вільного інтернету" в країні

Укрінформ
Верхня палата американського Конгресу проголосувала проти рішення Федеральної комісії з питань комунікацій (FCC) США щодо припинення правил "мережевого нейтралітету" в країні.

Це дозволило би провайдерам обмежувати трафік з метою отримання більших прибутків. Саме ж голосування відбулося в середу, передає власний кореспондент Укрінформу.

У 100-мандантній верхній палаті Конгресу за збереження правил "мережевого нейтралітету" проголосували 52 сенатори, "проти" виступили 47 законодавців.

Як повідомляв Укрінформ, Федеральна комісія з питань комунікацій (FCC) Сполучених Штатів оголосила рішення про скасування правил "мережевого нейтралітету" з 11 червня. Ці норми були введені ще за адміністрації президента Обами в 2015 році.

Вони, зокрема, забороняли постачальникам блокувати або сповільнювати доступ до контенту, а також нараховувати додаткову плату для споживачів за певний зміст.

Читайте також: ЗМІ виявили у Facebook новий масштабний витік даних користувачів

Правила мали на меті забезпечити безкоштовний і відкритий доступ до Інтернету, надавати споживачам рівний доступ до веб-контенту та заблокувати провайдерам можливість просувати контент, якому вони віддають перевагу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-