Нападника на журналістку

Нападника на журналістку "Еха Москви" відправили на лікування від шизофренії

Укрінформ
Суд у Москві відправив на примусове лікування громадянина Росії та Ізраїлю Бориса Грица, який поранив ножем журналістку "Еха Москви" Тетяну Фельгенгауер.

Про це повідомляє портал "Медіазона".

«Пресненський районний суд Москви відправив на примусове лікування Бориса Грица, який напав на журналістку «Еха Москви» Тетяну Фельгенгауер. Про це суд просили і державний обвинувач, і представник журналістки», - зазначається в повідомленні.

Адвокат Фельгенгауер не став відповідати на питання тележурналістів. Справу розслідували за статтею про замах на вбивство.

Читайте також: Напад на Фельгенгауер: у мережу виклали відео допиту злочинця

23 жовтня минулого року Гриц увірвався до редакції "Еха Москви" і кілька разів ударив Тетяну Фельгенгауер ножем у шию. Після затримання Гриц заявляв, що журналістка "дратувала його телепатично". Слідча експертиза визнала Грица неосудним. Але пізніше у злочинця виявили параноїдну шизофренію. У Слідчому комітеті заявляли, що простимуть суд відправити Грица на примусове лікування.

Фельгенгауер вважає, що Гриц тільки прикидається божевільним. За словами журналістки, злочинець знав, куди треба бити ножем, а сам удар "був дуже впевнений".

Перед нападом на Фельгенгауер на державному телеканалі "Росія-24" вийшли як мінімум два сюжети, в яких згадувалося ім'я журналістки, а саме "Ехо Москви" звинувачувалося в "торгівлі інформаційною зброєю" західним ЗМІ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-