У Солсбері зняли майже всі кордони з місць, пов'язаних з отруєнням Скрипалів

У Солсбері зняли майже всі кордони з місць, пов'язаних з отруєнням Скрипалів

Укрінформ
Поліція Великобританії зняла кордони біля кожної ділянки, пов'язаної з отруєнням Сергія Скрипаля і його дочки в Солсбері 4 березня, оточеним залишився тільки колишній будинок екс-розвідника.

Про це повідомляє The Telegraph.

"Поліція закінчила вивчення кожної ділянки, пов'язаної з випадком отруєння Скрипаля в Солсбері, за винятком колишнього будинку розвідника", - йдеться в повідомленні.

Більше двох місяців кордонами були закриті ті частини міста, де офіцери і солдати працювали над збором доказів і очищенням місць присутності нервово-паралітичної речовини "Новичок".

Єдиним місцем, з якого не зняли кордонів, залишився сімейний будинок Скрипалів у Солсбері.

Читайте також: Отруєння Скрипалів: ОЗХЗ скоригувала дані про дозу "Новічка"

4 березня у британському Солсбері з сильним отруєнням був госпіталізований екс-офіцер ГРУ Сергій Скрипаль і його дочка. Через деякий час було госпіталізовано кілька співробітників екстрених служб, які працювали на місці події. За даними слідства, проти Скрипалів було використано нервово-паралітичну речовину "Новичок" російського виробництва.

У відповідь на замах на Скрипаля британський уряд ініціював висилку російських дипломатів з країн НАТО, ЄС і їх партнерів. Солідарність з Великобританією висловили 28 держав, які вислали майже 150 російських дипломатів. Крім того, анулювано акредитації семи російських представників при НАТО.

Росія свою причетність до отруєння Скрипалів заперечує.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-