Пашинян сьогодні проведе переговори з парламентськими партіями Вірменії

Пашинян сьогодні проведе переговори з парламентськими партіями Вірменії

Укрінформ
У понеділок, 30 квітня, лідер руху "Мій крок", депутат Нікол Пашинян зустрінеться з усіма парламентськими силами, у тому числі з фракцією Республіканської партії Вірменії.

Про це повідомляє РБК - Україна з посиланням на News.am.

Виступаючи в неділю на мітингу на площі Республіки, Пашинян зазначив, що у понеділок буде зроблено перерву в акціях громадянської непокори.

"Закликаю з цього моменту всіх республіканських депутатів припинити контакти по телефону і пред'явлення умов. Згідно попередньої домовленості, я завтра зустрінуся з ними в якості кандидата в прем'єр-міністри для остаточного обговорення порядку денного", - сказав Пашинян.

Про підсумки переговорів він пообіцяв повідомити 30 квітня о 17:00 за місцевим часом.

Читайте також: Правляча партія Вірменії відмовилася висувати свого кандидата в прем'єри

"Я готовий взяти на себе відповідальність в якості прем'єр-міністра, тому що служу Вірменії, вірменському народу і Арцаху", - заявив Пашинян.

Нагадаємо, Пашинян очолює вуличні протести в Єревані, які призвели до відставки прем'єр-міністра Сержа Саргсяна. 24 квітня Пашинян відмовився від переговорів з в. о. прем'єра і правлячою партією. 29 квітня протести в Єревані поновилися. Активісти, які виступають проти правлячої партії, перекривали дороги.

Фото: twitter.com/sputnik_armenia

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-