Відключення світла призвело до хаосу в аеропорту Амстердама

Відключення світла призвело до хаосу в аеропорту Амстердама

Укрінформ
Головний аеропорт Нідерландів, амстердамський Схіпхол довелося закрити через відключення електроенергії в ніч на неділю, 29 квітня. Через неполадки було паралізовано систему реєстрації.

Про це повідомляє DW. 

"Вранці в неділю Схіпхол був тимчасово закритий, щоб гарантувати безпеку пасажирів, які перебували в зоні передпольотного обслуговування", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, у зв'язку з неполадками нідерландська авіакомпанія KLM скасувала, щонайменше, 25 рейсів по Європі. Крім того, було скорочено кількість посадок в аеропорту.

Керівництво повітряних воріт закликало пасажирів залишатися вдома. Рух по вулицях, що ведуть до Схіпхола, було тимчасово закрито, обмеження торкнулися, в тому числі, і залізничного транспорту.

Читайте також: У Telegram пояснили технічний збій відключенням електрики в Амстердамі

Подачу електрики вдалося відновити до полудня, проте затримок у повітряному сполученні слід очікувати до понеділка, заявили представники Схіпхола.

Раніше повідомлялося, що через масове відключення електрики в Амстердамі постраждав месенджер Telegram. Збій торкнувся користувачів в Європі, Північній Африці, а також на Близькому Сході.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-