Британського міністра закликають піти у відставку через скандал із мігрантами

Британського міністра закликають піти у відставку через скандал із мігрантами

Укрінформ
Міністра внутрішніх справ Великої Британії Ембер Радд закликають піти у відставку через скандал навколо карибських іммігрантів, яких визнали нелегалами.

Про це повідомляє Reuters.

"Міністр внутрішніх справ Великої Британії Ембер Радд зіткнулася із закликами піти у відставку у четвер після скандалу, в якому карибських іммігрантів, що десятиліттями проживали у Великій Британії, було названо нелегалами", - йдеться у повідомленні.

Впродовж майже двох тижнів британські міністри намагалися розібратися, чому деякі нащадки покоління "Уїндраш" #00, яких запросили у Велику Британію для покриття браку робочої сили у 1948-1971 роках, були визначені як нелегали.

У середу Радд заявила, що у Британії немає цілей видворити іммігрантів, проте британські видання BBC і Guardian повідомляють про інше, посилаючись на звіт інспекції МВС від грудня 2015 року, де говорилося про мету добитися добровільного від'їзду людей, які не мають права залишатися у Сполученому Королівстві.

Читайте також: Ізраїль відмовився від плану депортації десятків тисяч мігрантів

Глава відомства спростувала цю інформацію, проте офіційна представниця лейбористської партії Діана Ебботт заявила, що зважаючи на обставини Радд повинна піти у відставку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-