Міністр спорту Вірменії подав у відставку і приєднався до протестів

Міністр спорту Вірменії подав у відставку і приєднався до протестів

Укрінформ
Виконуючий обов'язки міністра спорту і у справах молоді Вірменії Грачья Ростомян подав у відставку і вирішив приєднатися до вуличних протестів.

Про це радіо "Азатутюн" повідомила прес-секретар Ростомяна Астхік Мартіросян.

«Усвідомлюючи доленосність моменту і відповідальність кожного громадянина Вірменії перед державою, я подаю у відставку з поста міністра спорту і у справах молоді», - зазначив в своїй заяві Ростамян.

Він підкреслив, що підтримує заклик лідера партії «Процвітаюча Вірменія» Гагіка Царукяна до всенародної мобілізації і особисто приєднується до вуличних протестів.

«На даний момент немає нічого важливішого, ніж знайти мирний вихід для нашої батьківщини», - заявив Ростомян.

Як відомо, прем'єр-міністр Вірменії Серж Саргсян 23 квітня подав у відставку масових вуличних протестів, що під тиском тривали протягом 10 днів.

Читайте також: У Вірменії призначили виконувача обов'язки прем'єра

Незадовго до цього партія «Процвітаюча Вірменія» і парламентська фракція блоку «Царукян» заявили, що «приєднуються до  загальнонародного руху, що розгорнувся у Вірменії і діаспорі».

Лідер партії «Громадянський договір» Нікол Пашинян, який очолив протестний рух проти продовження влади екс-президента Сержа Саргсяна, заявив сьогодні про відновлення акцій громадянської непокори.

ППА закликала всіх своїх членів «мобілізуватися і вийти на вулиці, бути поряд з народом».

Фото: DPA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-