До протестів у Вірменії приєдналися військові

До протестів у Вірменії приєдналися військові

Укрінформ
До протестувальників-студентів у столиці Вірменії Єревані приєдналася група військових

Про це повідомляє Радіо Азатутюн.

"До студентів, які проводять сьогодні в Єревані марш протесту, на вулиці Ханджян приєдналися близько двох десятків молодих людей у військовій формі, з ними також офіцер у званні підполковника, який в руках несе вірменський прапор", - йдеться в повідомленні.

На питання журналістів, звідки вони прийшли, молоді люди відповіли, що з військової частини, вони служать. На питання, як вони залишили територію військової частини, вони відповіли: "Ми приєдналися до народу, ми з нашим народом".

Також видання повідомляє, що голова Національних зборів (парламенту) Вірменії Ара Баблоян вночі зустрівся із затриманими опозиційними депутатами Ніколом Пашиняном, Сасуном Мікаеляном і Араратом Мірзояном.

До зустрічі керівник Департаменту НС по інформації та зв'язків з громадськістю Арсен Бабаян написав на сторінці у Facebook: "Мета Ара Баблояна - попросити і закликати своїх колег провести реальні переговори з реальним переговорним порядком дня в нормальному середовищі для переговорів".

Читайте також: До акцій протесту в Єревані приєдналися студенти

Як повідомлялося раніше, до акцій протесту у вірменській столиці - Єревані в понеділок, 23 квітня, долучилися студенти вузів.

Як відомо, в Єревані вже десятий день тривають протести проти призначення главою уряду колишнього президента Сержа Саргсяна.

Фото: Радіо Азатутюн

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-