У Ганновері відкрилася щорічна промислова виставка

У Ганновері відкрилася щорічна промислова виставка

Укрінформ
Знаменитий Ганноверський ярмарок, Hannover Messe, провідна промислова виставка у світі, офіційно відкрив свої двері у понеділок і триватиме до 27 квітня. 

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу в Німеччині. 

Виставку відвідали канцлер ФРН Ангела Меркель і президент країни-гостя -  Мексики - Енріке Пенья Ньєто, причому в неділю увечері та у понеділок вранці, коли вони здійснили спільний тур виставкою. 

Говорили в основному про необхідність відстоювання принципів вільної торгівлі у світлі нової політики США. «Це дійсно гарна новина», - заявила Меркель, говорячи про досягнення домовленості щодо торгової угоди між ЄС і Мексикою. Мексиканський президент сказав, що, незважаючи на протекціоністські заяви президента США Дональда Трампа, у нього все ж є «велика впевненість у тому, що сторони зможуть укласти угоду про вільну торгівлю з Північною Америкою і що це принесе користь усім партнерам».

Читайте також: Порошенко їде на форум AGROPORT West Lviv-2018

Основна тема заходу - інтегроване виробництво та енергетика, яка відображає концепцію Індустрії 4.0, що має на увазі цифрову інтеграцію бізнес-процесів. Участь у виставці беруть понад 5 тис. компаній із 75 країн світу. Вони представляють нові технології щодо таких тем, як  інтегрована автоматизація, енергетика і енергоефективність, дослідження і технології, штучний інтелект, взаємодія людини і роботів та інші. На полях ярмарку пройдуть понад тисяча форумів, презентацій, конференцій, круглих столів.

Виставка минулого року зацікавила 225 тис. відвідувачів, цього року організатори чекають не менше. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-