Акції

Акції "РусАл" продовжили падіння в очікуванні нових санкцій

Укрінформ
Акції російського алюмінієвого гіганта "Русал", що належить олігарху Олегу Дерипасці, в понеділок продовжили падіння на Гонконгській фондовій біржі.

Про це повідомляє Інтерфакс.

Папери компанії впали більш ніж на 20% з початку торгів і на 64% у порівнянні з рівнем початку квітня в очікуванні нових американських санкцій щодо Росії, які можуть бути оголошені вже в понеділок.

Згідно з даними сайту Гонконгській фондовій біржі, на 11:45 за місцевим часом папери компанії впали на 22,5%, до 1,580 гонконгського долара.

Тиждень тому, коли "РусАл" було внесено в "чорний список" американського Мінфіну, акції компанії торгувалися на рівні близько 4,65 гонконгського долара.

Читайте також: США сьогодні оголосять нові санкції проти Росії

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство фінансів США оприлюднило 6 квітня новий пакет санкцій, в який були включені 7 російських олігархів, 17 представників російської державної влади, а також 14 організацій і компаній.

Зокрема, Міністерство фінансів США зобов'язало до полудня 7 травня припинити всі транзакції і взаємодію з російськими компаніями, які потрапили під санкції, у тому числі з групою EN+, групою ГАЗ та Об'єднаною алюмінієвою компанією "РусАл".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-