Журналіст, що розповів про втрати «Вагнера», випав з вікна не випадково - ЗМІ

Журналіст, що розповів про втрати «Вагнера», випав з вікна не випадково - ЗМІ

Укрінформ
У російському Єкатеринбурзі загинув журналіст агентства "Новий день" Максим Бородін, один з тих, хто розповів про загибель найманців ПВК "Вагнер" під Дейр-ез-Зором в Сирії.

Про це повідомляє Апостроф з  посиланням на російські ЗМІ.

Відзначається, що "13 квітня Бородін випав з вікна своєї квартири на п'ятому поверсі. Він отримав важкі травми і впав в кому. Чоловік був доставлений в міську лікарню, проте помер від отриманих ушкоджень".

Головний редактор РІА "Новий день", в якому працював Бородін, Поліна Румянцева припустила, що смерть журналіста могла бути не випадковістю чи самогубством. "Щоб зрозуміти, що сталося, треба отримати доступ в квартиру, ми займаємося цим. Якщо з'явиться хоч би якийсь натяк на кримінал, ми усім повідомимо", - сказала вона. За словами Румянцевої, для самогубства у Бородіна не було жодних приводів.

Як повідомляв Укрінформ, 7 лютого біля сирійського міста Дейр-ез-Зор відбувся бій між помірною опозицією Сирії, яку підтримують США і яка хотіла захопити нафтоносний район, а також силами Асада, підтримуваними РФ. Пізніше з'явилася інформація про сотні жертв з боку сил режиму, які представляла головним чином так звана російська ПВК "Вагнер". Зокрема, було підтверджено, що поранених і загиблих терміново перевезли спецрейсами в Москву і Санкт-Петербург.

Читайте також: Атаку "Вагнера" в Сирії координував "друг Путіна" Пригожин – WP

Офіційна Москва заперечує свою причетність до цієї кампанії в Сирії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-