Знімальну групу російського телеканалу вигнали з лікарні у Солсбері - ЗМІ

Знімальну групу російського телеканалу вигнали з лікарні у Солсбері - ЗМІ

Укрінформ
Знімальну групу російського телеканалу РЕН TV вигнали з лікарні у британському місті Солсбері, де проходили лікування після отруєння Сергій та Юлія Скрипалі, після того, як журналісти незаконно намагалися зняти там сюжет.

Про це повідомляє телеканал Sky News.

"Репортер РЕН TV, зайшовши до лікарні у Солсбері рано вранці у середу, демонстрував зневажливе ставлення до нападу з застосуванням нервово-паралітичної речовини (щодо Скрипалів - ред.) та допитував медсестер. Знімальну групу пізніше вигнали з лікарні після того, як до них підійшов співробітник служби безпеки, який викликав поліцію", - йдеться у повідомленні.

Представник лікарні у Солсбері назвав інцидент "обурливим", додавши, що російські журналісти "підійшли до працівників лікарні посеред ночі без попередження та без жодного дозволу".

"Наші співробітники, яких заслужено хвалили за недавні зусилля, невтомно працювали, щоб забезпечити всім нашим пацієнтам якісну допомогу, і заслуговують на краще. Ми хотіли б ще раз наголосити, що будь-яка спроба переслідувати, залякати чи заподіяти незручності будь-кому з наших співробітників або пацієнтів є абсолютно неприйнятною і з цим ніхто не буде миритися", - наголосив представник лікарні.

Читайте також: Юлію Скрипаль перевели до лікарні на військовій базі - The Sun

Як повідомлялося, 4 березня у британському місті Солсбері були отруєні колишній подвійний агент, екс-полковник ГРУ Сергій Скрипаль і його дочка Юлія. Прем'єр-міністр Британії Тереза Мей заявила, що відповідальність за отруєння, найімовірніше, лежить на Росії. Вона також повідомила, що постраждалі були отруєні нервово-паралітичною речовиною групи "Новічок", розробленою ще в СРСР.

Минулого тижня дочка розвідника Юлія прийшла до тями, і відтоді її стан поліпшується. 6 квітня стало відомо, що і Сергій Скрипаль вийшов із критичного стану.

Видання The Sun із посиланням на джерело повідомило, що Юлію Скрипаль перевезли з госпіталю у Солсбері до лікарні на військовій базі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-