В Альпах зник німецький мільярдер

В Альпах зник німецький мільярдер

Укрінформ
В Альпах на кордоні між Швейцарією та Італією зник і не виходить на зв'язок німецький мільярдер, глава групи Tengelmann Карл-Еріван Гауб.

Про це повідомляє DW.

"Пошуки активно тривають, ми робимо все, щоб його знайти", - повідомила ввечері у вівторок, 10 квітня, речниця Tengelmann.

Як повідомила швейцарська газета Blick, родичі 58-річного мільярдера звернулися в поліцію після того, як він 7 квітня не повернувся до готелю в швейцарському курорті Церматт. Перед цим він піднявся на гору Маттергорн.

Родичі бізнесмена заявили, що поки не втрачають надії знайти його живим. Брат зниклого підприємця Крістіан Гауб зазначив, що Карл-Еріван Гауб є дуже досвідченим лижником та альпіністом, інформує газета Handelsblatt.

Сім'я мільярдера заявила про готовність надати велику суму коштів на його пошуки. За даними італійських рятувальників, пошукова операція ускладнюється поганою видимістю і небезпекою сходження лавин.

Читайте також: У Франції через сходження лавини загинув відомий лікар

Як відомо, до групи Tengelmann, що є однією з найбільших сімейних компаній у Німеччині, серед іншого, входить мережа будівельних магазинів Obi, сайт інтернет-торгівлі Plus.de і мережі-дискаунтери Kik і Netto.

За даними Forbes, статки Гауба оцінюються в 6,4 мільярда доларів.

Фото: DPA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-