Юлія Скрипаль відмовилась від допомоги Росії

Юлія Скрипаль відмовилась від допомоги Росії

Укрінформ
Донька отруєного у Солсбері подвійного агента Сергія Скрипаля Юлія, на яку теж було скоєно напад, відмовилась від запропонованої допомоги з боку Росії.

Про це повідомили у Міністерстві закордонних справ Великої Британії, пише Reuters.

"Ми передали Скрипаль пропозицію посольства Російської Федерації щодо консульської допомоги. Скрипаль тепер може вибрати, чи варто прийняти цю пропозицію, але сьогодні вона цього не зробила", - повідомили у МЗС Британії.

Як повідомлялося раніше, Юлія Скрипаль уперше після отруєння нервово-паралітичною речовиною 4 березня у Солсбері зробила заяву, в якій каже, що її сили зростають щодня. Вона також подякувала мешканцям Солсбері за допомогу після атаки.

Читайте також: Поліція Лондона опублікувала офіційну заяву Юлії Скрипаль

Як повідомлялося, 4 березня у британському місті Солсбері був отруєний колишній подвійний агент, екс-полковник ГРУ Сергій Скрипаль і його дочка Юлія. Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей заявила, що відповідальність за отруєння, найімовірніше, лежить на Росії. Вона також повідомила, що потерпілі були отруєні нервово-паралітичною речовиною групи "Новічок", розробленою ще в СРСР.

Близько 30 країн, а також НАТО вирішили вислати російських дипломатів у відповідь на застосування Росією бойової хімічної речовини Британії.

Пізніше у Британії визнали, що зв'язок "Новічка" з РФ був встановлений не лабораторним шляхом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-