На пожежі у московському ТЦ загинула людина

На пожежі у московському ТЦ загинула людина

Укрінформ
Пожежники повністю загасили торговельний центр «Персей» на сході Москви. За останніми офіційними даними, загинув співробітник ТЦ і постраждали шестеро рятувальників.

Про це повідомляє в середу РІА «Новости».

«Одна людина, співробітник ТЦ, загинула... Площа пожежі становила близько 80 квадратних метрів. Її ліквідовано», - повідомив журналістам на місці НП глава ГУ МНС Москви Ілля Денисов.

За його словами, загиблий співробітник ТЦ заблукав. За інформацією адміністрації, він переплутав напрями евакуаційного виходу й попрямував у задимлену зону.

Денисов також зазначив, що під час гасінні пожежі постраждали шестеро пожежників, один з них знаходиться у важкому стані, інші - в стані середньої тяжкості.

Повідомляється також, що потерпілих під час пожежі в московському ТЦ «Персей» евакуювали в лікарню двома санітарними вертольотами.

За даними джерела в екстрених службах Москви, через пожежу з ТЦ «Персей» евакуювали 600 осіб.

Як повідомляє «Медуза», пожежа сталася на останньому поверсі торгового центру «Персей для дітей», де знаходився склад іграшок. За даними інших російських ЗМІ, на останньому поверсі знаходився дитячий клуб «Афіна».

Читайте також: У Москві горить торговельний центр, є постраждалі - ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, 3 квітня через задимлення в ресторані Burger King у московському торговому центрі «Афимолл» евакуювали понад три тисяч людей.

25 березня пожежа сталася в ТРЦ «Зимова вишня» в російському Кемерові. За офіційними даними, у вогні загинули щонайменше 64 людини, серед них багато дітей. Ще 76 людей було поранено. Очевидці стверджують, що жертв набагато більше.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-