У МЗС РФ звинуватили Захід у спробі відібрати в Росії Чемпіонат світу

У МЗС РФ звинуватили Захід у спробі відібрати в Росії Чемпіонат світу

Укрінформ
Офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова в інтерв'ю російським ЗМІ заявила, що нібито головна мета деяких західних країн - не допустити проведення чемпіонату світу з футболу в Росії.

Про це повідомляє РІА Новини.

Відповідаючи на питання журналіста, чи не може Росія зіткнутися з ізоляцією з боку західних країн в контексті проведення чемпіонату світу з футболу, Захарова вказала, що "це просто блакитна мрія, це головна мета".

"Ось у мене є таке враження, що, знаєте, є таке російське вираження "трава не рости" - ось просто, що аби лише прибрати цей чемпіонат світу з футболу з Росії", - сказала представник російського зовнішньополітичного відомства.

Як повідомляв Укрінформ, у відповідь на застосування Росією бойової хімічної речовини у британському Солсбері, де 4 березня було отруєно екс-офіцера Головного розвідувального управління РФ Сергія Скрипаля та його дочку, близько 30 країн світу, а також НАТО прийняли рішення вислати російських дипломатів. Україна, зокрема, прийняла рішення про вислання 13 російських дипломатів.

Читайте також: Вислані із США російські дипломати вилетіли двома спецрейсами

Раніше прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей заявила, що відповідальність за отруєння Скрипалів лежить на Росії, а слідство підтвердило застосування в Солсбері нервово-паралітичного газу "Новічок", який вироблять в РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-