У Китаї відкрили 20-метровий автомат з продажу автомобілів

У Китаї відкрили 20-метровий автомат з продажу автомобілів

Фото, відео
Укрінформ
Китайський інтернет-рітейлер Alibaba Group у партнерстві з американським автоконцерном Ford запустив у місті Гуанчжоу вендінговий автомат з продажу автомобілів.

Про це повідомляє liga.net з посиланням на Techcrunch і CNBC.

На першому етапі апарат висотою в 20 м застосовуватиметься в рамках тест-драйву для потенційних покупців в Super Test-Drive в Гуанчжоу. Будь-який бажаючий провести тест-драйв того чи іншого автомобіля Ford тепер може це зробити самостійно, не вдаючись до допомоги інших людей, для цього потрібен лише смартфон, спеціальний додаток і обліковий запис Tmall.

В тест-драйв в центрі Гуанчжоу представлені більше 40 автомобілів, що випускаються Ford, у тому числі моделі Explorer SUV, Mustang, Edge і Everest. Покупець може вибрати в додатку або на сайті Tmall будь-яку вподобану йому доступну на той момент модель, забронювати її і обрати зручний час для тест-драйву, після чого зробити селфи, щоб програма розпізнавання осіб запам'ятала його. Коли покупець приїжджає в тест-драйв центр, йому необхідно підійти до спеціального екрану, який обладнаний системою розпізнавання осіб. Програма підтверджує його бронювання та спускає клієнту вподобану машину.

Вартість тест-драйву варіюється від $15,7 до $31,4 залежно від обраної моделі.

Alibaba and Ford unveiled a car vending machine in China from CNBC.

Раніше компанія повідомляла, що хоче використовувати такі апарати безпосередньо для продажу автомобілів, у тому числі і в кредит.

Фото: techcrunch.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-