У Кемерово віце-губернатор на колінах попросив вибачення в учасників мітингу

У Кемерово віце-губернатор на колінах попросив вибачення в учасників мітингу

Укрінформ
Віце-губернатор Кемеровської області Росії Сергій Цивільов став на коліна перед жителями Кемерова під час масового мітингу, який влаштували після великої пожежі в ТЦ «Зимова вишня», що забрав життя більш як 60 осіб.

Про це повідомляє «МБХ-Медіа» у Twitter.

«Віце-губернатор Кемеровської області Сергій Цивільов став на коліна перед жителями міста й вибачився. Губернатор Тулеєв до присутніх досі не вийшов», - говориться в повідомленні.

Після цього Цивільов разом з іншими високопоставленими чиновниками поїхав з площі в оперативний штаб. Губернатор Кемеровської області Тулеєв так і не вийшов до присутніх на мітингу. Але раніше він вибачився за пожежу в ТЦ перед президентом Росії Володимиром Путіним.

Раніше 27 березня Цивільов звинуватив місцевого жителя Ігоря Вострикова, який втратив сім'ю під час пожежі в ТЦ, що той «піариться на горі». Востриков на мітингу сказав, що чиновники відносяться до народу «як до худоби». У відповідь Цивільов сказав: «Молодий чоловіче, ви що, попіаритися на горі хочете?» Востриков втратив під час пожежі в ТЦ дружину, сестру і трьох дітей двох, п'яти і семи років.

Як повідомлялося, пожежа в ТРЦ "Зимова вишня" в Кемерово сталася 25 березня. Займання виникло на останньому поверсі, де знаходилися кінозали і в неділю було багато дітей. За офіційними даними, загинули 64 людини.

Читайте також: У Росії оголосили жалобу за загиблими у Кемерові

Президент РФ Володимир Путін зустрівся з родичами загиблих, постраждалих і зниклих безвісти під час пожежі в ТЦ "Зимова вишня". Зустріч проходила в будівлі судмедекспертизи Кемерова.

Путін оголосив 28 березня днем трауру за загиблими в результаті пожежі в торговому центрі в Кемерово.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-