Діалог з Ердоганом продовжать: прем'єр Болгарії анонсував нову зустріч

Діалог з Ердоганом продовжать: прем'єр Болгарії анонсував нову зустріч

Укрінформ
Прем'єр-міністр Болгарії Бойко Борисов запевняє, що діалог між Туреччиною та Євросоюзом буде продовжено, а чергова зустріч на вищому рівні між керівництвом Туреччини і ЄС пройде після завершення головування Болгарії у ЄС. 

Про це глава болгарського уряду заявив за підсумками зустрічі між президентом Туреччини Реджепом Тайїпом Ердоганом і керівниками ЄС - президентом Єврокомісії Жаном-Клодом Юнкером і главою Європейської Ради Дональдом Туском, що відбулася напередодні у болгарському місті Варна, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Діалог між ЄС і Туреччиною буде продовжено. На завершення болгарського головування в ЄС пройде ще одна зустріч між керівниками ЄС і Туреччини", - заявив Борисов. 

За його словами, президент Туреччини свого слова (щодо біженців, які знаходяться на території Туреччини) додержав, а умови угоди, підписаної між ЄС і Туреччиною, будуть дотримані. 

Глава болгарського уряду висловив також задоволення конструктивним діалогом, що відбувся у Варні. 

Читайте також: Юнкер хоче, щоб Туреччина стала стратегічним партнером ЄС

Як повідомлялося, у понеділок, 26 березня, в урядовій резиденції "Євксиноград" у болгарському місті Варна пройшла зустріч між президентом Туреччини і керівниками ЄС. 

Останнім часом відносини між ЄС і Туреччиною були ускладнені репресіями у Туреччині після спроби перевороту, авторитарними тенденціями, а також військовими діями країни у Сирії. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-