У Росії затримали трьох представників ТЦ у Кемерові - ЗМІ

У Росії затримали трьох представників ТЦ у Кемерові - ЗМІ

Укрінформ
Слідком Росії затримав трьох представників кемеровського торгівельного центру «Зимова вишня», де 25 березня виникла пожежа.

Про це повідомляє портал новин Vse42.ru з посиланням на джерело у правоохоронних органах Кемеровської області.

«Співробітники Слідчого комітету (Росії, - ред.) затримали трьох представників кемеровського ТЦ «Зимова вишня», де сталася пожежа з людськими жертвами», - йдеться у повідомленні.

За інформацією джерела, слідчі затримали у тому числі директора центру і його заступника з безпеки.

Раніше повідомлялося, що СК допитує власника ТЦ Надію Судденок. Всього допитано вже 60 осіб. Кримінальну справу порушено за трьома статтями: заподіяння смерті з необережності, порушення вимог пожежної безпеки, надання послуг, що не відповідають вимогам безпеки.

Про причину займання офіційно не повідомляється; серед пріоритетних версій — підпал і несправність електропроводки.

Читайте також: У ТЦ в Кемерові обвалився дах на 1,5 тисячі квадратних метрів

Як повідомлялося, пожежа в ТРЦ "Зимова вишня" в Кемерові (Росія) спалахнула в неділю, 25 березня. Вогонь почав поширюватися на четвертому поверсі, де розташовані дитячий розважальний центр, каток і три зали кінотеатру. Площа пожежі становила 1500 кв. м. За попередніми даними, пожежа забрала життя 53 осіб.

Міністерство закордонних справ України перевіряє інформацію, чи є українці серед загиблих і постраждалих у результаті пожежі в торговельному центрі в Кемерово.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-