Стрілянина у школі Меріленда: учениця померла на третій день після поранень

Стрілянина у школі Меріленда: учениця померла на третій день після поранень

Укрінформ
Через три дні після поранення під час стрілянини в старшій школі штату Меріленд, США, одна із жертв – 16 річна учениця – померла в лікарні.

Про це повідомило в п'ятницю американське інформагентство Reuters

"16-річна дівчина, яка цього тижня була важко поранена своїм однокласником у старшій школі штату Меріленд, померла. Кількість загиблих у смертельній стрілянині в американській школі збільшилась до двох", - зазначається в повідомленні.

Джейлін Уіллі пішла з життя у лікарні, в оточенні своєї родини, повідомили в офісі місцевого шерифа. Лікарі підтримували функціонування її організму штучно, однак у п'ятницю була діагностована смерть мозку дівчини, після чого функції штучного життєзабезпечення були вимкнені.

Читайте також: Стрілянина у школі США: нападник помер у лікарні

Як повідомляв Укрінформ, інцидент зі стріляниною стався у вівторок в старшій школі Great Mills High School в штаті Меріленд, США, приблизно за 100 км від американської столиці. Нападник – 17-річний учень – поранив з пістолета дівчину, з якою зустрічався раніше, а також іншого хлопця, та сам отримав поранення під час перестрілки з охоронцем. Стрілець помер у лікарні від вогнепальних поранень, яких йому завдав охоронець.

У школі навчається близько 1600 учнів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-