У Підмосков'ї - масові протести через отруєння дітей випарами зі сміттєзвалища

У Підмосков'ї - масові протести через отруєння дітей випарами зі сміттєзвалища

Відео
Укрінформ
У підмосковному Волоколамську, де сталося масове отруєння дітей через витік отруйних речовин з сміттєвого полігону, спалахнули масові протести.

Про це 21 березня повідомляло "Радіо Свобода".

"Жителі Волоколамська ... перекрили проїзд до сміттєвого полігону "Ядрово" і не пропускають вантажівки. Поліція намагалася відтіснити протестувальників", - йдеться в повідомленні.

До цього губернатора Московської області Андрія Воробйова nf главу Волоколамського району Євгена Гаврилова, які приїхали в Волоколамськ, закидали сніжками біля стін лікарні, в яку були доставлені діти, які постраждалі через випари на сміттєвому полігоні "Ядрово". При цьому люди вимагали відставки губернатора.

Читайте також: У Росії є реальність, а є Кісєльов та Росстат

Викид сірководню на сміттєвому полігоні "Ядрово" неподалік Волоколамська стався 21 березня. В місцевому управлінні освіти з цим інцидентом пов'язують отруєння трьох десятків учнів місцевої школи №2.

За словами місцевих жителів, дітей доставляли до лікарні весь день. В одній із спільнот у соцмережах у середу виклали відеозапис, на якому лікар повідомляє, що з однаковими симптомами надійшли понад 50 осіб.

Фото: Радіо Свобода

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-