Втручання РФ у вибори: адвокати Трампа передали спецпрокурору ключові документи

Втручання РФ у вибори: адвокати Трампа передали спецпрокурору ключові документи

Укрінформ
Адвокати президента США Дональда Трампа передали спецпрокурору ФБР Роберту Мюллеру документи з Білого дому, які відіграють ключову роль у справі про можливе втручання Росії у вибори 2016 року.

Про це повідомляє The Washington Post з посиланням на два джерела, знайомі з ситуацією.

"Рішення передати матеріали команді Мюллера є частиною зусиль юристів Трампа звести до мінімуму його (Трампа - ред.) вплив на спецрадника (Мюллера - ред.), якого президент нещодавно атакував у серії твітів", - йдеться у повідомленні.

Юристи переймаються через те, що президент, схильний робити хибні заяви, може легко піддатися впливу під час довгого опитування.

Як зазначається, адвокати передали короткі резюме внутрішніх меморандумів Білого дому і внутрішнє листування про події, пов'язані з розслідуванням, у тому числі про відставку радника з нацбезпеки Майкла Флінна та директора ФБР Джеймса Комі.

Читайте також: Вибори в РФ: Трамп не привітав Путіна й не планує телефонної розмови з ним

Раніше повідомлялося, що команда адвокатів глави Білого дому хоче натиснути на спецпрокурора Роберта Мюллера, щоб обмежити в часі його розслідування можливих зв'язків президентської кампанії Дональда Трампа з росіянами взамін на його спілкування зі слідством.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-