РФ почала масштабні навчання на кордоні з Україною і в Криму

РФ почала масштабні навчання на кордоні з Україною і в Криму

Укрінформ
У понеділок РФ почала навчання у кількох регіонах, включаючи відторгнуті від Грузії Абхазію, Південну Осетію, окупований Крим, області, прилеглі до українського кордону.

Про це повідомляє прес-служба Південного військового округу РФ.

"Підрозділи ракетних військ і артилерії Південного військового округу розпочали виконання вогневих завдань у польових умовах. Бойова підготовка артилеристів організована на 19 полігонах військового округу, розташованих в Астраханській, Волгоградській та Ростовській областях, на Ставропіллі та Кубані, в Адигеї, Дагестані, Інгушетії, Північній Осетії, Криму і Чечні, а також у місцях російських військових баз в Абхазії, Вірменії та Південній Осетії", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Тіллерсон у прощальній промові попередив про небезпеку з боку Кремля

У російському військовому відомстві заявляють, що у навчаннях задіяні близько восьми тисяч військовослужбовців та майже півтори тисячі одиниць військової техніки, включаючи сучасні системи залпового вогню. Військовослужбовці також відпрацьовують "комбінований" спосіб перекидання до місць проведення навчань – як у складі колон, так і залізничним транспортом.

Своє занепокоєння у зв'язку з проведенням російських навчань на півострові і нарощуванням сил на кордонах України, солідаризуючись із нею, висловили країни Заходу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-