Падіння мосту у Флориді: під уламками є ще тіла загиблих

Падіння мосту у Флориді: під уламками є ще тіла загиблих

Укрінформ
Протягом доби рятувальники намагаються знайти тих, хто вижив під уламками залізобетонного мосту, що впав на автостраду в штаті Флорида, втім шанси тануть, а правоохоронці кажуть про наявність поки недоступних тіл в авто під завалами.

Про це повідомляє в п'ятницю американське інформагентство Reuters.

"Рятувальники обслідували руїни мосту, який впав на кілька автомобільних смуг біля Міжнародного університету Маямі, але сподівання на те, щоб знайти тих, хто вижив, тануть", - зазначається в повідомленні.

Офіційно вже була підтверджена загибель шести людей під 950-тонним пішохідним мостом, який обвалився на переповнену автостраду в четвер. "Залишається принаймні вісім автомобілів, захованих під уламками, тож кількість жертв може зрости", - зазначив у п'ятницю директор Департаменту поліції округу Маямі-Дейд Хуан Перес.

"У транспортних засобах мають бути інші люди. Ми знаємо, що там є тіла, однак ми не можемо до них добратися. Це жахливо",- розповів правоохоронець.

Рятувальники з пошуковими собаками перевіряли уламки на будь-які можливі ознаки життя протягом всієї ночі. Принаймні, десятеро людей були доставлені до лікарні, двоє осіб залишаються в критичному стані.

Читайте також: Кількість жертв падіння мосту у Флориді зросла до шести

За свідченнями очевидців, автомобільний рух в момент інциденту як раз зупинився на світлофорі під мостом. Трагедія сталася о 13:30 четверга. Невизначеність щодо стійкості інших частин мосту ускладнила зусилля рятувальників.

Президент США Дональд Трамп також відреагував на трагедію, зазначивши, що продовжує стежити за ситуацією в Маямі.

Фото: Reuters

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-