У парламенті Британії знайшли ще один підозрілий пакет

У парламенті Британії знайшли ще один підозрілий пакет

Укрінформ
У вівторок до будівлі парламенту Великої Британії знову викликали поліцію через знайдений підозрілий пакет. Це вже другий подібний інцидент за останні два дні.

Про це повідомляє Reuters із посиланням на заяву поліції.

"У вівторок до будівлі парламенту Великої Британії знову викликали поліцію для допомоги у зв'язку з підозрілим пакетом. Це вже другий подібний інцидент за останні два дні" - йдеться у повідомленні.

У поліції також повідомили про відсутність постраждалих.

Зазначається, що у понеділок було знайдено підозрілу речовину. Згодом її назвали "безпечною", однак двох осіб все ж таки було госпіталізовано для профілактики. 

Як відомо, це відбулося за кілька годин до виступу прем'єр-міністра Великої Британії Терези Мей у британському парламенті, де вона заявила, що Росія "з високою ймовірністю" відповідальна за отруєння екс-шпигуна Сергія Скрипаля.

Читайте також: Парламент Британії оточили через підозрілий пакунок, двоє госпіталізовані

У британському місті Солсбері 4 березня була здійснена спроба вбивства 66-річного екс-працівника ГРУ Сергія Скрипаля та його 33-річної доньки Юлії. Вони були госпіталізовані, однак досі перебувають у стані коми. Крім них постраждали ще понад 20 осіб.

Скотленд-Ярд офіційно оголосив, що вважає отруєння замахом на вбивство, вчиненим за допомогою нервово-паралітичної речовини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-