Трамп зрадів рішенню республіканців згорнути розслідування щодо РФ у Конгресі

Трамп зрадів рішенню республіканців згорнути розслідування щодо РФ у Конгресі

Укрінформ
Президент США розмістив емоційний пост у мережі Twitter після того, як республіканці з Комітету з питань розвідки нижньої палати Конгресу США попри заперечення демократів, заявили про відсутність змови кампанії Трампа з росіянами.

Відповідний допис з'явився на офіційній твітер-сторінці глави Білого дому в понеділок ввечері, передає Укрінформ.

"Комітет Палати представників з питань розвідки після тривалого 14-місячного розслідування не знайшов жодних підтверджень змови або координації між кампанією Трампа та Росією, щоб здійснити вплив на вибори президента 2016 року", - написав глава Білого дому.

Причому всі слова в повідомленні американського президента виписані великими літерами, що він робить зазвичай, коли хоче акцентувати увагу на тому чи іншому висловлюванні.

Читайте також: Республіканці в Конгресі поспішили визнати відсутність зв'язків кампанії Трампа з РФ

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок республіканська більшість профільного комітету в Палаті представників поспішила заявити про завершення розслідування щодо втручання РФ у вибори в США, оформивши свою версію висновків слідства.

"Ми не виявили жодних доказів змови", - заявив конгресмен-республіканець Майк Конавей, який очолює розслідування в Палаті представників.

Натомість це викликало обурення серед демократів.

"Республіканці не побажали отримати документи, такі як записи телефонних розмов, текстові повідомлення, банківські записи та інші ключові відомості, щоб ми могли визначити правду про найбільш масштабну атаку на наші демократичні інститути в історії", - заявив старший член Комітету від демократів конгресмен Адам Шифф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-