Робота така: Пєсков прокоментував слова Путіна про

Робота така: Пєсков прокоментував слова Путіна про "пургу"

Укрінформ
Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков вважає критику у свою адресу з боку російського президента Володимира Путіна "нормальним робочим процесом".

Про це Пєсков заявив журналістам, коментуючи критичне зауваження, яке зробив про його роботу Путін в інтерв'ю американському телеканалу NBC, повідомляє ТАСС.

"Робота з президентом завжди супроводжується критикою", - підкреслив представник Кремля. 

"Ми неодноразово розповідали, що президент - дуже вимоглива людина, вимогливий начальник. Це абсолютно нормальний робочий процес", - стверджує Пєсков.

"Критика буває іноді більш напруженою, іноді менш напруженою", - додав він. Пєсков зазначив, що будь-якого прес-секретаря рано чи пізно критикує керівництво. Інакше "це може бути тільки прес-секретар, який нічого не робить", вважає він.

Відповідаючи на питання про те, чи завжди Пєсков у своїх публічних коментарях викладає точку зору Кремля чи іноді висловлює лише власну думку, він підкреслив: "Я ніколи власну думку свою (у публічних коментарях) не викладаю".

Читайте також: ЗМІ: У "кремлівському списку" США - 210 путінських політиків і бізнесменів

Раніше Путін заявив у інтерв'ю NBC: "Ось Пєсков сидить навпроти, мій прес-секретар, він несе іноді таку "пургу". Я дивлюся по телевізору й думаю: що він там розповідає? Хто йому це доручив?".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-