У Південній Кореї викликали на допит ще одного екс-президента

У Південній Кореї викликали на допит ще одного екс-президента

Укрінформ
У Південній Кореї прокурори викликали на допит колишнього президента країни Лі Мунг Бака через звинувачення у хабарництві.

Про це пише Yonhap із посиланням на прокурорів.

"Прокуратура Центрального району Сеула викликала Лі прийти на допит в статусі підозрюваного о 9.30 у середу 14 березня", - йдеться в повідомленні.

Лі обіймав посаду президента Південної Кореї з 2009 по 2013 роки. Його підозрюють у тому, що, за його вказівками, помічники президента отримували хабарі у сумі щонайменше 1,63 мільйона доларів США від державного розвідувального управління.

Минулого тижня одному з найближчих помічників екс-президента Південної Кореї (Лі - ред.) були пред'явлені звинувачення, а самого Лі прокурори назвали головним винуватцем у справі.

Зазначається, якщо Лі прийде наступного тижня до прокурорів, то він стане вже четвертим екс-президентом Південної Кореї, який з'явиться на допиті в статусі підозрюваного 

Читайте також: Для екс-президента Південної Кореї вимагають 30 років в'язниці

Як відомо, минулого тижня у Південній Кореї прокурори вимагали засудити іншого колишнього президента країни Пак Кин Хе до 30 років тюремного ув'язнення за звинуваченням у корупції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-