У США зросла кількість жертв шторму Райлі

У США зросла кількість жертв шторму Райлі

Укрінформ
Потужні вітри разом із холодними зливами та іншими критичними погодними умовами, які приніс на північний захід зимовий шторм Райлі, вбили щонайменше сімох людей, у тому числі дітей.

Про це повідомив спеціальний канал погоди в США The Weather Center

"Щонайменше семеро людей загинули через потужні вітри зимового шторму Райлі, який також позносив дерева та лінії електропередачі  від Північної Кароліни до штату Мен, а також відрізав від електропостачання понад 2,1 млн будинків і підприємств", - йдеться у повідомленні. 

Раніше повідомлялося про п'ятьох загиблих людей. Летальні випадки були зареєстровані у штатах Пенсильванія, Коннектикут, Род-Айленд, Нью-Йорк, Мериленд, а також Вірджинія. Причому, в штатах Вірджинія та Нью-Йорк влада повідомила про загибель дітей від шести до 11-ти років. 

Губернатори штатів Мериленд і Вірджинія оголосили надзвичайний стан через погодні умови. У штатах Массачусетс і Пенсильванія були задіяні підрозділи Національної гвардії для подолання наслідків стихії

Читайте також: Жертвами шторму в США стали п'ятеро людей

Починаючи з п'ятниці, в аеропортах північно-східного регіону скасовано майже 4 тис. внутрішніх авіарейсів. Крім того, зупинилися залізничні перевезення уздовж північно-східного коридору між Нью-Йорком та Бостоном. Місцева влада в багатьох штатах, що піддалися удару стихії, закрила школи та офіси державних установ. Були скасовані також масові заходи, заплановані на п'ятницю й суботу. Негода триває досі на північному сході США. 

Фото: Mike Schuh WJZ, Twitter

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-