Ангола пропонує інвесторам ліцензії на видобуток алмазів

Ангола пропонує інвесторам ліцензії на видобуток алмазів

Укрінформ
Ангола запропонувала інвесторам ліцензії на видобуток алмазів, якими раніше володіла донька колишнього президента країни і найбагатша жінка Африки Ізабель душ Сантуш.

Про це Reuters з посиланням на відеозапис закритого засідання представників гірничодобувної індустрії, що проходило в Кейптауні в минулому місяці.

Як зазначається, на цьому засіданні голова національної алмазодобувної компанії Анголи Жозе Мануель Гангу Жуніор заявив, що термін дії тих ліцензій закінчився і тепер вони доступні для нових інвесторів.

«Строк дії тих ліцензій закінчився. Тепер у нас немає жодних зобов'язань перед колишніми власниками цих проектів. Ми готові почати з нуля і обговорити кращі умови, кращі можливості заради блага Endiama, нашої країни і потенційних акціонерів»,- заявив Жуніор.

Читайте також: США запровадили санкції проти осередків ІДІЛ в Азії та Африці

У числі родовищ, на які можна отримати ліцензію, за даними Reuters, вказувалися Камафука-Камазамбо, Мулепе, Сангаміна, Чирі і Чиеги — всі вони розташовані в північно-східних провінціях Північна Лунда і Південна Лунда. Ліцензії на родовища Камафука-Камазамбо і Чирі раніше належали душ Сантуш.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-