Мітинг-концерт на підтримку Путіна збирають по 500 рублів за “душу”

Мітинг-концерт на підтримку Путіна збирають по 500 рублів за “душу”

Укрінформ
На мітинг-концерт на підтримку Володимира Путіна, який відбудеться 3 березня в московських "Лужниках", масовку з числа бюджетників, студентів і співробітників ряду компаній збирають за рознарядкою або за гроші.

Про це повідомляє радіо "Ехо Москви".

«Спеціалізовані сайти продовжують набирати платну масовку на мітинг на підтримку Володимира Путіна. Плата за участь в акції зазвичай складає 500 рублів. Тим часом в соцмережах з'являються нові свідчення того, що людей на мітинг збирають за рознарядкою», - говориться в повідомленні.

За даними ЗМІ, співробітникам московських комунальних служб (Мосводоканалу, Гормосту, "Жилищника") усно оголосили про те, що явка на мітинг обов'язкова. Крім того, привезуть студентів, у тому числі з інших російських регіонів. В деяких оголошеннях попереджають, що вхідні квитки, хоча концерт безкоштовний, будуть іменними. Глядачів заздалегідь перевірить Федеральна служба охорони, і для цього потрібні їх паспортні дані. Крім того, за організаціями, партіями і регіональними групами закріплений окремий сектор на стадіоні "Лужники".

Читайте також: Окупанти обшукують кримчан, які виступають проти "виборів Путіна"

Як пишуть ЗМІ, на акції планується зібрати близько 100 тисяч чоловік. На заході заплановано виступи довірених осіб Путіна, а також концертна програма. Прес-секретар президента Дмитро Пісков не виключає, що Путін "з'явиться" на мітингу.

У лютому 2012 року в Москві більше ста тисяч чоловік взяли участь в ході і мітингу на підтримку кандидата в президенти, глави уряду Росії Володимира Путіна. Тоді в пресі і в соціальних мережах з'являлися свідчення про те, що на цей мітинг централізовано звозили на автобусах працівників бюджетних установ і оплачували участь добровольців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-