Палестинцю дали довічне за напад з ножем у супермаркеті Гамбурга

Палестинцю дали довічне за напад з ножем у супермаркеті Гамбурга

Укрінформ
У Німеччині палестинця, який влітку минулого року напав з ножем на відвідувачів супермаркету в Гамбурзі, убивши одного і поранивши шістьох осіб, засуджено до довічного ув'язнення.

Про це повідомляє телеканал ZDF.

"Довічне ув'язнення для вбивці з ножем з Бармбека", - йдеться у повідомленні.

27-річний чоловік, який отримав відмову в наданні притулку, зізнався, що 28 липня 2017 року в супермаркеті в Гамбурзі-Бармбеку вбив людину і поранив ще шістьох. Метою його було "вбити якомога більше християн", заявив він. Жертвами палестинця стали випадкові люди, які "повинні були заплатити за несправедливість по відношенню до мусульман у всьому світі". Пізніше він заявив, що хотів би повернути час назад і попросив про полегкість.

Ахмад А. сам себе оголосив членом ІДІЛ. Однак до цієї структури він ніколи не належав, радикалізувався самостійно і спільників не мав.

Читайте також: У Німеччині нарахували понад 2200 нападів на біженців за минулий рік

Ганзейський Вищий земельний суд відзначив особливу тяжкість провини. Таким чином, дострокове звільнення юридично можливе через 15 років, але практично до цього навряд чи дійде. Згідно з обвинувальним висновком, Ахмад А. винен у вбивстві, замаху на вбивство та заподіянні шкоди здоров'ю в шести випадках. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-