У Словаччині ще два топ-посадовці йдуть у відставку через вбивство журналіста

У Словаччині ще два топ-посадовці йдуть у відставку через вбивство журналіста

Укрінформ
Секретар Ради безпеки Вільям Ясан та помічниця прем'єр-міністра Марія Троскова йдуть у відставку через інформацію про зв'язки із членом італійської мафії, який фігурує у журналістському розслідуванні Яна Кучака.

Про це повідомляє U.S. News

"В інформації, опублікованій в середу на сайті Aktuality.sk, Ян Кучак описує діяльність членів італійської злочинної групи "Ндрангета" у східній Словаччині. У ній Куцяк окреслив зв'язки між групою та Марією Тросковою, колишньою моделлю, яка була головним державним радником урядового відомства, та Вільямом Ясаном, який виконував обов'язки секретаря Ради безпеки Словаччини", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Прем'єр Словаччини запропонував €1 мільйон за інформацію про вбивство журналіста

У своїй заяві Троскова та Ясан сказали, що вони були шоковані вбивством Кучака та його подруги. Також чиновники висловили співчуття родичам загиблих та відкинули будь-які зв'язки з вбивством.

Раніше повідомлялося, що міністр культури Словаччини Марек Мадярич у середу подав у відставку після вбивства журналіста-розслідувача Яна Кучака.

Читайте також: Міністр культури Словаччини подав у відставку через вбивство журналіста

Як повідомлялося, 26 лютого стало відомо, що у Словаччині застрелили журналіста-розслідувача Яна Кучака та його подругу. Їхні тіла знайшли у помешканні у селі Велька Мача неподалік міста Трнава на заході країни. Поліція розслідує справу як подвійне вбивство. Найбільш вірогідним мотивом вбивства правоохоронці вважають професійну діяльність Кучака.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-