Скандальна Настя Рибка попросила допомоги у спецслужб США

Скандальна Настя Рибка попросила допомоги у спецслужб США

Відео
Укрінформ
Росіянка Анастасія Вашукевич, більш відома з розслідування Олексія Навального як Настя Рибка, звернулася за допомогою до "американських спецслужб".

Своє відеозвернення вона записала у загратованому автозаці й виклала в Instagram.

Вашукевич заявила про готовність розповісти деякі подробиці втручання Росії у вибори президента США, якщо їй допоможуть із звільненням з-під арешту у Таїланді. Рибка назвала себе "свідком і єдиною ланкою, якої не вистачає" у зв'язках Кремля з виборами у Сполучених Штатах.

Як повідомлялося, опозиціонер Олексій Навальний на початку лютого опублікував розслідування про можливу причетність до корупції заступника голови уряду Росії Сергія Приходька й російського мільярдера Олега Дерипаски. Чиновник і бізнесмен влітку 2016 року провели кілька днів на яхті, де, імовірно, обговорювали втручання Кремля у президентські вибори в США. Це стало відомо завдяки Насті Рибці, що знаходилася з іншими дівчатами на яхті олігарха.

26 лютого стало відомо, що Вашукевич та її приятель Олександр Кириллов, відомий як Алекс Леслі, затримані у Таїланді за незаконне проведення "секс-тренінгу". Пізніше їх відпустили під заставу, але тут же заарештували співробітники таїландської міграційної служби. Рибка стверджує, що раніше до неї у поліцію приходили співробітники Інтерполу, що нібито заявили, що її "дуже хочуть бачити у Москві".

Читайте також: У Таїланді після секс-тренінгу затримали скандальну Настю Рибку і її "учителя"

Дерипаска в лютому подав позов проти Рибки до російського суду за розголошування особистої інформації. Мільярдер заявляє, що відомості, опубліковані у розслідуванні Навального, "не мають жодного відношення до дійсності". Те ж саме стверджує і Сергій Приходько.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-