У США під час пошуків скарбу мільйонера Фенна загинула четверта людина

У США під час пошуків скарбу мільйонера Фенна загинула четверта людина

Укрінформ
Влітку цього року у Йеллоустонському національному парку у США внаслідок падіння загинув чоловік. Журналісти з'ясували, що 53-річний Джефф Мерфі загинув у пошуках скарбу, захованого американським колекціонером і мільйонером Форрестом Фенном.

Про це повідомляє "Громадське" з посиланням на The Washington Post.

"Джефф Мерфі загинув внаслідок смертельного падіння в Йеллоустонському парку у червні. За словами посадовців, він шукав скриню з коштовностями вартістю $2 млн, заховану Форрестом Фенном", — повідомляє газета.

"Скарби Фенна" — скарб вартістю понад $2 млн, захований у Скелястих горах у США колишнім арт-дилером і колекціонером, ветераном В'єтнаму і археологом Форрест Фенном.

Як повідомляє видання, у скрині — старовинні монети, золоті самородки, обручка XVII століття, діаманти, сапфіри, смарагди, китайські нефритові фігурки та індійські браслети епохи Колумба.

Сам Фенн заявив, що планує повернутися і забрати його, коли вартість коштовностей перевищить $10 млн.

Читайте також: Національна галерея в Празі зробить вхід безкоштовним

Колекціонер та мільйонер Форрест Фенн заховав скарб у горах 8 років тому.

87-річний Фенн раніше у своїй книзі «Пристрасть погоні» розповідав, що за час, відколи він заховав скарб (у 2010 році), вже 65 тисяч людей намагалися знайти його, троє загинули під час пошуків. Джефф Мерфі став четвертою жертвою пошуків «скарбів Фенна».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-