На анкеті безробітного Стіва Джобса планують заробити $50 тисяч

На анкеті безробітного Стіва Джобса планують заробити $50 тисяч

Укрінформ
Анкету для пошуку роботи засновника компанії Apple Стіва Джобса, датовану 1973 роком, планують продати на аукціоні в американському Бостоні за $50 тис.

Цей формуляр Джобс заповнив за 3 роки до того, як заснував компанію, яка зробила його мільярдером, повідомляє ВВС.

"Документ на одну сторінку, з орфографічними помилками, показує захоплення Джобса технологіями ще до приходу в цю сферу. Він перерахував свої спеціальні здібності як "технік електроніки або інженер-конструктор" і поставив "так" у графі "володіння комп'ютером", - йдеться в повідомленні.

При цьому, зазначає ВВС, досі лишається невідомим, для чого саме Джобс заповнював анкету, а також, чи отримав він роботу.

Він написав своє ім'я як "Стівен Джобс" та замість адреси вказав "Дивіться коледж". Також вказано, що він відвідував школу в Портленді, штату Орегон.

Читайте також: Благодійний концерт у Вашингтоні зібрав кошти на реабілітацію поранених в АТО

У формі Джобс написав "так" у графі "водійські права", але на запитання, чи має він доступ до автомобіля, вказав що "можливо, але взагалі-то, ні".

В графі телефон засновник iPhone вказав "ні".

Джобс помер від раку у віці 56 років у 2011 році.

Аукціон відбудеться у Бостоні 8-15 березня.

На ньому також представлять ряд особистих речей мільярдера: технічне керівництво з Mac OS X у вигляді зошита, зшитого спіралями, з підписом Стіва Джобса (вартість: $25 тис.) та підписана вирізка з газети з фотографією Джобса та заголовком "Новий, швидший iPhone буде продаватися за 199 доларів" (вартість: $15 тис.).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-