Європейська ультраправа політична партія може припинити існування

Європейська ультраправа політична партія може припинити існування

Укрінформ
Майбутнє європейської політичної ультраправої партії «Альянс європейських національних рухів» під загрозою через можливе недотримання умов реєстрації.

Про це сказав високопосадовець з Органу контролю за європейськими політичними партіями та політичними фондами, повідомляє EUobserver

"Ми зараз розглядаємо це питання з метою перевірки "Альянсу європейських національних рухів" щодо дотримання умов реєстрації (партії - ред.)", - сказав він.

Зазначається, що європейські політичні партії повинні мати щонайменше 7 партійців різних країн для реєстрації та допуску до фондів ЄС.

Читайте також: Партію Качинського підтримують майже половина поляків

Перевірка розпочалася після того, як офіційний член партії «Альянсу європейських національних рухів» італієць Франческо Граглія на початку цього тижня заявив, що не хоче мати нічого спільного з партією.

Як повідомлялося раніше, минулого року французькі ЗМІ виявили, що одного члена ультраправої націоналістичної партії «Об'єднання заради миру та свободи» насправді не було. Його ім'я нібито було підроблено, аби відповідати правилу «7 членів». 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-