У Білому домі оголошували тривогу через підозріле авто

У Білому домі оголошували тривогу через підозріле авто

Укрінформ
Менше години знадобилося Секретній службі США, яка відповідає за безпосередню безпеку перших осіб держави, для нейтралізації загрози підозрілого автомобіля, залишеного неподалік Білого дому.

Тривогу було оголошено зранку в середу, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Терміново: Агенти та офіцери Секретної служби реагують на підозрілий транспортний засіб поблизу 17-ї вулиці на північному заході (м. Вашингтон – ред.). Нова адміністративна будівля евакуйована. Встановлюються огорожі на автошляхах, трафік буде порушений", - написала у Twitter Секретна служба США.

У наступному повідомленні, яке з'явилося через кілька хвилин, йшлося вже про те, що прилеглі вулиці заблоковані для руху.

"Оновлення: автомобільний трафік закритий на 17-й вулиці на ділянці від вулиці "G" до вулиці "H", - йдеться у повідомленні.

Через 45-50 хвилин на Twitter-сторінці установи з'явилося повідомлення про вже нейтралізацію загрози.

Читайте також: Стрілянина у Флориді: 19-річний нападник придбав десяток гвинтівок за рік

"Оновлення №2: Сапери підрозділу виявлення вибухових речовин перевірили транспортний засіб. Автомобільні дороги розблоковано. Проспект Пенсільванія, а також Парк Лафайет залишаються закритими для пішоходів", - зауважили в Секретній службі.

За свідченнями очевидців, під час оголошення тривоги на місці інциденту з'явилося до десятка автомобілів екстрених Служб. Загалом були евакуйовані до 100 співробітників і відвідувачів офісу Білого дому.

Фото: visti.pro

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-