США розширили список міжнародних терористів особливої категорії

США розширили список міжнародних терористів особливої категорії

Укрінформ
Офіс з питань контролю за іноземними активами (OFAC) Міністерства фінансів США вніс до списку міжнародних терористів представника угруповання "Захисники Ісламу" Ансарула Іслама.

Про це йдеться в офіційному повідомленні федеральної установи, поширеному у вівторок, передає власний кореспондент Укрінформу.

У документі зазначається, що Ансарул Іслам (з різними інтерпретаціями його імені і прізвища), місце перебування якого пов'язують з кількома регіонами Малі й Буркіна-Фасо, внесений до переліку особливої категорії міжнародних терористів.

Читайте також: США хочуть повернути Пакистан у "чорний список" спонсорів тероризму

Список особливої категорії (SDN list) охоплює як фізичних, так і юридичних осіб. До нього входять окремі люди, суб'єкти, організації й угруповання, у тому числі терористи й торговці наркотиками. Якщо ці особи з'являються у списку SDN, їхні активи відразу блокуються, вони не можуть проводити міжнародних транзакцій (більшість яких проходять через американську банківську систему), а третім особам забороняється мати з ними справи під загрозою санкцій з боку США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-