Позбавлення Фейгіна статусу адвоката перенесли на

Позбавлення Фейгіна статусу адвоката перенесли на "невизначений час"

Укрінформ
Розгляд в Адвокатській палаті Москви питання про можливе позбавлення Марка Фейгіна статусу адвоката проходитиме не 27 лютого, а пізніше, розгляд перенесено на "невизначений час".

Про це Фейгін повідомив у Twitter.

"Для всіх зацікавлених! 27 лютого питання про мій статус на Раді адвокатської палати міста Москви не розглядатиметься. Розгляд перенесено. На невизначений час", - написав Фейгін.

Раніше він також наголошував, що у разі позбавлення його адвокатського статусу, «це буде не крапкою в даній історії, а тільки трьома крапками». У такому разі Фейгін, за його словами, поїде з візитом в Європу, в США і «там розповідатиме про особливості правової системи в Росії».

Читайте також: Сущенко і його адвокат ознайомляться з речдоками наступного тижня

Як повідомлялося, 6 грудня 2017 року кваліфікаційна комісія Адвокатської палати Москви проводила розгляд скарги прокремлівського блогера Анатолія Шарія на Фейгіна. В результаті засідання перенесли на 24 січня 2018 року, потім - на 27 лютого. 

На підтримку адвоката виступили IV Форум вільної Росії, опозиційний політик Олексій Навальний, російський Союз солідарності з політв'язнями тощо. Також на підтримку Фейгіна виступили правозахисники зі Швеції і США.

Марк Фейгін - російський адвокат, який захищав українських політв'язнів: Надію Савченко, Мустафу Джемілєва, Ільмі Умерова. Наразі він захищає кореспондента Укрінформу Романа Сущенка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-