КНДР не розуміє політику пряника, лише батога - Тіллерсон

КНДР не розуміє політику пряника, лише батога - Тіллерсон

Укрінформ
Державний секретар Рекс Тіллерсон заявив, що американська й західна політика у питанні Північної Кореї в цілому засновується не на пряниках, а на великих батогах, щоб змусити режим у Пхеньяні вести конструктивний діалог.

На цьому він наголосив в інтерв'ю американському телеканалу CBS News, що вийшло в суботу.

"Ми не використовуємо пряників, щоб переконати їх вести переговори. Ми застосовуємо великі батоги, і це саме те, що потрібно їм для розуміння", - зауважив глава Державного департаменту США.

Він зазначив, що зусилля Сполучених Штатів і Заходу в цілому полягають у тому, щоб натиснути на КНДР у тому числі через жорсткі економічні санкції. Він запевнив, що нинішня адміністрація США продовжить займати жорстку позицію до режиму в Пхеньяні.

Читайте також: Зарано говорити про потепління між Кореями - глава Пентагону

Водночас глава американської дипломатії підкреслив, що Сполучені Штати залишають канали для спілкування з Північною Кореєю відкритими. "Я слухаю, я не надсилаю їм багато меседжів, бо зараз їм поки що немає чого сказати", - зауважив Тіллерсон. Він також висловив упевненість, що буде чітко видно, коли КНДР захочуть ініціювати діалог зі Сполученими Штатами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-