Порошенко взяв участь в урочистостях з нагоди 100-річчя відновлення державності Литви

Порошенко взяв участь в урочистостях з нагоди 100-річчя відновлення державності Литви

Фото
Укрінформ
Президент України Петро Порошенко у Вільнюсі взяв участь в урочистих заходах з нагоди 100-річчя відновлення Литовської Республіки.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

“Президент України Петро Порошенко взяв участь в урочистих заходах з нагоди відзначення 100-річчя відновлення Литовської Держави. Робочий візит глави держави до Литовської Республіки відбувається на запрошення Президента цієї країни Далі Грібаускайте”, - йдеться в повідомленні.

Як розповіли в АП, після офіційної церемонії зустрічі високих гостей у Вільнюсі в Президентському палаці відбулася урочиста церемонія підняття прапорів трьох країн Балтії та мистецька програма.

Робочий візит Порошенка до Литви / Фото Миколи Лазаренка

Порошенко також зробив запис у Книзі почесних гостей Президентського палацу Литовської Республіки.

Окрім того, глава Української держави разом із запрошеними високими гостями взяв участь в урочистому богослужінні у Вільнюському кафедральному соборі.

Читайте також: Порошенко подарував Грібаускайте унікальний історичний фоліант

В урочистостях з нагоди 100-річчя відновлення Литовської державності також узяли участь глави іноземних делегацій, зокрема Президент Грузії Гіоргі Маргвелашвілі, Президент Естонії Керсті Кальюлайд, Президент Європейської Комісії Жан-Клод Юнкер, Президент Європейської Ради Дональд Туск, Президент Ісландії Гудні Торласіус Йоханнессон, Президент Латвії Раймондс Вейоніс, Президент Польщі Анджей Дуда,  Її Королівська Високість Кронпринцеса Швеції Вікторія та Його Королівська Високість Принц Швеції Даніель.

Як повідомлялося раніше, Президент Порошенко 16-17 лютого здійснить робочий візит до Німеччини для участі у 54-й Мюнхенській конференції з питань безпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-