У США заарештували братів-близнюків, яких підозрюють у виготовленні бомби

У США заарештували братів-близнюків, яких підозрюють у виготовленні бомби

Укрінформ
Братів-близнюків Тайлора і Крістіана Торо, яких підозрюють у спробі виготовлення вибухівки у Нью-Йорку, заарештували та висунули їм обвинувачення.

Про це повідомляє The Washington Post. 

"У четвер колишнього вчителя нью-йоркської школи та його брата-близнюка обвинуватили у спробі виготовлення вибухових речовин", - йдеться у повідомленні.

Крім того, їх обвинувачують у поширенні вибухонебезпечних речовин серед неповнолітніх. Зазначається, що агенти ФБР провели розмову з кількома учнями школи та з'ясували, що вчитель заплатив щонайменше двом 50 дол. за годину, щоб дістали порох із піротехнічних виробів.

Читайте також: Стрілянина в школі Флориди: з'явилися нові подробиці

Відповідно до кримінального позову, поданого до федерального суду Мангеттена, брати Торо збирали матеріали для виготовлення бомби щонайменше з жовтня.

Наразі брати залишаться під вартою без можливості звільнення під заставу.

Повідомляється, що 31 січня Крістіан Торо був заарештований за обвинуваченням у згвалтуванні неповнолітньої особи. Після його звільнення брат повернув у школу ноутбук, на якому було знайдено копію книги з описом виготовлення вибухівки. Відразу ж органи влади були попереджені про цей випадок.

Зазначено, що поліція обшукала його квартиру і знайшла матеріал для виготовлення вибухівки, зокрема 20 фунтів (близько 9 кг) оксиду заліза.

Мер Нью-Йорка заявив, що після арешту братів-близнюків поки що немає жодних загроз місту чи школі, однак розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-