ЄС дасть Молдові 43 млн євро на енергетику і якісну питну воду

ЄС дасть Молдові 43 млн євро на енергетику і якісну питну воду

Укрінформ
Європейський Союз надасть Республіці Молдова 43 мільйони євро: кошти підуть на реалізацію енергетичних проектів і поліпшення інфраструктури постачання громадянам якісної питної води.

Про це поінформували в Міністерстві сільського господарства, регіонального розвитку і захисту довкілля, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

"Реалізація цього проекту дуже важлива як для уряду Молдови, так і для місцевих органів влади. Більш як 200 тисяч молдавських громадян зможуть користуватися поліпшеною інфраструктурою із забезпечення якісною питною водою. Крім цього, завдяки допомозі ЄС буде реалізовано і ряд енергетичних проектів", - відзначив у зв'язку з цим міністр Лівіу Волконович.

Читайте також: Ізмаїл отримає два гранти від ЄС на розвиток туризму

За словами глави делегації Євросоюзу в Молдові, посла Петера Михалко, фінансова допомога ЄС спрямована на підвищення якості життя молдавських громадян. Дипломат відзначив при цьому, що реалізація проектів проходитиме під постійним моніторингом європейських експертів.

Читайте також: У Молдові запрацював закон про заборону телепропаганди РФ

Перший транш фінансової допомоги в розмірі трохи більше трьох мільйонів євро буде спрямований на розробку технічної документації, а решта коштів - на практичну реалізацію самих проектів, розрахованих до кінця 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-