Путін відмовився від дебатів на радіо і ТБ

Путін відмовився від дебатів на радіо і ТБ

Укрінформ
Виборчий штаб кандидата у президенти РФ Володимира Путіна відмовився від безплатного ефіру для передвиборчої агітації на федеральних телеканалах. Це означає, що він відмовився і від дебатів.

Про це повідомляє Інтерфакс з посиланням на главу ЦВК РФ Елу Памфілову.

"Штаб Володимира Путіна раніше заявляв про відмову від безплатного ефіру, що виділяється для агітаційних заходів на федеральних каналах. Відповідна заява надійшла у ЦВК від уповноваженого представника кандидата", - сказала Памфілова.

Таким чином, штаб Путін відмовився від безплатного часу на теле- й радіоканалах для проведення дебатів. Всього в жеребкуванні братимуть участь телеканали Перший, Росія 1, Росія 24, ТБ Центр, ОТР і три радіоканали. У регіонах буде розіграно безплатний час на 338 телеканалах і 280 радіостанціях.

Читайте також: Найскромніший серед кандидатів: чому Путін "випирає" з бюлетеня

Раніше довірені особи Путіна заявляли про готовність виступити у дебатах від імені кандидата у президенти, якщо сам він відмовиться від участі у них. Тоді прес-секретар штабу Путіна Андрій Кондрашов на запитання, хто братиме участь в дебатах, сказав, що "стратегію й тактику виборчої кампанії визначає сам кандидат".

Етап офіційної агітації у ЗМІ розпочинається 17 лютого. Вибори президента РФ призначено на 18 березня. Опозиціонера Олексія Навального на вибори не допущено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-