Зарано говорити про потепління між Кореями - глава Пентагону

Зарано говорити про потепління між Кореями - глава Пентагону

Укрінформ
Міністр оборони США Джим Меттіс висловив застереження щодо потепління відносин між двома корейськими державами, яке намітилося в рамках Олімпіади, заявивши, що "занадто рано" говорити, що переговори є позитивним знаком з боку Пхеньяна.

Про це повідомляє Yonhap.

"Поки що для мене зарано говорити, що він (лідер КНД Кім Чен Ин - ред.) робитиме. На фоні цього (Олімпіади - ред.) він провів військовий парад, продемонструвавши свої балістичні ракети", - сказав Меттіс, додавши: "Це дивно, якщо він дійсно хоче продемонструвати потепління відносин з країною, яку послідовно таврує як американську маріонетку".

Глава Пентагону зазначив, що не вважає, що потепління відносин між двома Кореями позначиться на американсько-південнокорейських зв'язках.

Читайте також: У Кореї помітили, що Пенс не підійшов до глави делегації КНДР для привітання

"Я знаю, що хтось бачить, як вбивається клин у відносини між Південною Кореєю і США. Ніякого клину не існує", - наголосив він.

Раніше віце-президент США Майкл Пенс заявляв, що Сполучені Штати Америки готові провести переговори з Північною Кореєю, однак продовжуватимуть тиснути на КНДР, поки країна не відмовиться від ядерної програми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-