На саміті в Дубаї обрали

На саміті в Дубаї обрали "Найкращого в світі міністра"

Укрінформ
Найкращого та найефективнішого представника державного управління обрали на міжнародному саміті в Дубаї. Відзнаку вручили міністрові фінансів Індонезії  Шрі Мульяні Індраваті.

Про це передає кореспондент Укрінформу.

Переможниця отримала символічну статуетку із рук прем’єр-міністра, віце-президента Обєднаних Арабських Еміратів та правителя міста Дубай Мухаммеда бін Рашида. «Ви стали прикладом того, як треба служити своєму народові», наголосив він. Міністра Індраваті відзначили за її неухильну боротьбу з корупцією та за створення прозорого професійного уряду в країні.

Очоливши профільне міністерство у 2016 році, Індраваті взяла курс на зменшення державного боргу.  Її реформи призвели до суттєвого зменшення бідності та підвищення рівня життя населення. Міністрові вдалося створити сприятливі умови для залучення іноземних інвестицій та забезпечити своїй країні найбільші показники економічного росту в регіоні Південно-Східної Азії. У 2016 році міністр Індраваті потрапила до списку Forbes, обійнявши 38-му позицію серед найвпливовіших жінок світу.

Відзнаку за найвищі досягнення на державній посаді запровадили цього року вручали втретє. Номінантів визначала спеціально створена рада, до складу якої входили міжнародні експерти, колишні урядовці, представники міжнародних організацій та медіа. У фіналі комісії довелося обирати серед восьми претендентів, оцінюючи їх внесок у суспільний розвиток, здатність приймати рішення та відповідати за їх наслідки, лідерські якості.

Читайте також: У Дубаї з'явилася найбільша в світі рамка

Як повідомляв Укрінформ, в Дубаї відкрився Міжнародний урядовий саміт (The World Government Summit). Головною метою цьогорічного зібрання стало створення порядку денного для нового покоління урядів та високих стандартів державного управління.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-