Глава секретаріату Білого дому звільнився після звинувачень у домашньому насильстві

Глава секретаріату Білого дому звільнився після звинувачень у домашньому насильстві

Укрінформ
Голова секретаріату Білого дому Роб Портер пішов у відставку після звинувачень у побитті, які висунули його дві колишні дружини.

Президент США Дональд Трамп на тлі цього відзначив гарну роботу Портера.

Про це повідомляє Reuters.

«Він каже, що не винен. Я думаю, ви повинні це пам'ятати. Вчора він сказав дуже переконливо про свою невинуватість», - заявив Трамп журналістам у Овальному кабінеті 9 лютого.

Зазначається, що Трамп не висловив співчуття двом жінкам та підтримав Портера. Водночас президент зазначив, що дізнався про ці твердження нещодавно і був «здивований» ними.

«Ми, звичайно, бажаємо успіхів (Портеру - ред.). Це, очевидно, важкий час для нього, і він зробив дуже хорошу роботу в Білому домі. Ми сподіваємося, що він матиме чудову кар'єру попереду», - додав Трамп.

Читайте також: Варшава обурилася рішенням Європарламенту звільнити віце-президента

Як повідомляють ЗМІ, Портер вирішив піти у відставку після того, як британська газета Daily Mail опублікувала фотографію його першої дружини Колбі Холдернес із синцем під оком: жінка стверджує, що Портер побив її в 2005 році, під час медового місяця в Італії.

Холдернес і друга дружина Дженні Уіллобі розповідають про те, що постійна агресія і насильство з боку Портера стали причинами їх розлучень.

Сам Портер відкидає усі звинувачення.

Фото: AFP

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-