Красноярський аеропорт паралізувало через приліт Путіна

Красноярський аеропорт паралізувало через приліт Путіна

Укрінформ
Президент Росії 7 лютого прилетів до Красноярська. Міський аеропорт «Ємельяново» закрили після посадки його літака, пасажири не можуть вилетіти і мерзнуть на вулиці.

Про це повідомляє місцеве видання «Тайга.інфо».

«Джерело (в аеропорту - ред.) «Ємельяново» підтвердило, що «у результаті прильоту першої особи» було затримано сім рейсів «приблизно на годину». Судячи з онлайн-табло, деякі літаки простояли на злітному полі близько двох годин, пасажири не вилетіли вчасно до Новосибірська, Улан-Уде, Москви, Норільська і Єкатеринбурга», - йдеться у повідомленні.

Один із пасажирів так описав те, що відбувається в аеропорту Красноярська: «Оголосили, що аеропорт закритий, тому що прилітає Путін. Закрили перон для співробітників аеропорту, і вони не можуть прибрати трапи (!) щоб закрити двері в літак (!!), а опалення не працює (!!!). А на вулиці холодно -13. І ніхто не знає, коли аеропорт відкриють. Сидимо мерзнемо і чекаємо. Таке знущання над людьми - це справжнє свинство, а глава держави так показує свою зневагу до всіх громадян. Це бридко, це принизливо».

Читайте також: У людей з "кремлівської доповіді" почалися проблеми - Bloomberg

8 лютого президент РФ приїде до Новосибірська, в Академгородок. Як повідомляє сайт "Сибір.Реалії", важка техніка прибирає сніг з газонів на центральних вулицях наукового центру. Замети вивозять так поспішно, що під ніж грейдерів потрапляють урни, лавки і навіть зовнішні споруди підземної вентиляції НДІ. Місцевим жителям співробітники поліції рекомендують 8 лютого не виглядати у вікна. Підвали багатьох будинків опечатані. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-